Auton hankinta on joskus todella tuskallinen ja vaikea prosessi. Tässä artikkelissa kerromme Jarkon kokemuksia käytetyn auton ostamisesta Bank Norwegianin autolainan avulla.

Mikä on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on erittäin suosittu norjalainen pankki, joka on tunnettu erityisesti siitä, että se myöntää lainaa täysin ilman mitään vakuuksia. Siinä missä perinteisen pikavipin korko voi vuositasolla olla jopa satoja prosentteja, tarjoaa Bank Norwegian edullisen vaihtoehdon saada lainaa nopeasti ja helposti. Tätä vaihtoehtoa myös Jarkko hyödynsi. Jarkon auto oli hajonnut viikko takaperin ja hän tarvitsi nopeasti lainaa uuden käytetyn auton hankintaan. Bank Norwegian tarjoaa lainaa jopa 60 000 euroon saakka pisimmillään 15 vuoden maksuajalla.

Miten laina haetaan?

Bank Norwegian laina haetaan siten, että lainan hakija lähettää pankille erillisen lainahakemuksen. Tämän pankki sitten joko hylkää tai hyväksyy hakemuksesta riippuen. Mikäli kuluttaja saa myönteisen vastauksen pankista, saa hän sähköpostiinsa lainasopimuksen, jonka hän voi joko hyväksyä tai hylätä. Tätä vaihtoehtoa myös Jarkko hyödynsi. Jarkko nimittäin tiesi, että lainatarjouksen lähettäminen on aina ilmaista. Hän ei siis voinut kuin voittaa tarjouksen lähettäessään. Jarkko oli juuri täyttänyt 23 vuotta, joten ikä ei myöskään ollut hakemuksen lähettämiseen esteenä. Pankin ikäraja on nimittäin 23 vuotta lainan saamiselle. Jarkolla ei ollut takaajia tai vakuuksia, mutta Bank Norwegian ei niitä toisaalta edes vaatinut. Pankki vaati puhtaita luottotietoja, mutta niiden kanssa hänellä ei toisaalta koskaan ollut ongelmia, joten lainan saaminen oli erittäin realistista.

Kokemuksia

Jarkko onnistuikin saamaan erittäin edullisen lainan käytetyn auton hankintaan, jonka vuoksi hän pystyi ottamaan uuden työpaikan vastaan. Sopimus oli myös Jarkolle erittäin edullinen. Jarkon ja monien muiden asiakkaiden kokemuksien perusteella voimme suositella Bank Norwegiania todella lämpimästi. Kyseessä on pankki, jonka ehdot ja korot ovat kunnossa. Positiivisen luottopäätöksen saatua pankki siirtää rahat hakijan tilille jopa yhden vuorokauden kuluessa, jolloin auto saadaan heti ostettua ja elämä helpottuu. Kuluttajan tulee kuitenkin varautua toimittamaan tarvittavan tositteen, jolla pankki voi varmistua asiakkaan tulojen oikeellisuudesta.