1001 renkaat kokemuksia

Tällä kertaa arvioinnin kohteena on 1001renkaat.com-verkkokauppa. Lyhyesti sanottuna tämä verkkokauppa t​oimittaa ​edullisia renkaita ja vanteita autoihin, moottoripyöriin, mönkijöihin jne. Tuotteet on tilattavissa joko kotiosoitteeseen tai valittuun yhteistyötä tekevään asennuspaikkaan Suomessa. Yhteistyötä tekeviä huoltamoita/asennuspalveluja löytyy yli 500 Suomesta.

Etenkin valikoiman laajuus ja edulliset hinnat houkuttelee tilaajia. Palvelu on avointa, sillä käyttäjät voivat arvioida kaupan sivuille omia tilauskokemuksia ja yrityksen toimintaa. Suurimmaksi osaksi asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä kyseiseen palveluun. Mitenkä on käynyt omalla kohdallani? Säästätkö oikeasti täältä tilaamalla? Lue lisää alta!

​Tilasin ren​gassetin – oliko palvelu toivottua?

​Kevään koittaessa oli uusien renkaiden osto edessä Audi A4:seeni. Jonkin verran rengasarvosteluja ja testejä selailleena päädyin ostamaan Michelin Pilot Sport 3:set ​1001renkailta, joka tarjosi halvinta hintaa kyseisille renkaille Suomalaisista nettikaupoista. ​2 x 2-rengasparia​-setti tuli maksamaan posteineen 620 euroa, mikä on renkaiden laadun huomioiden todella kohtuullinen hinta.

Toimitusajaksi​ luvattiin tuotesivulla 72h alkaen. Päätimpä laittaa siis nuo kumit tilaukseen. ​Automaattinen tilausvahvistus tuli samanaisena maanantai iltapäivänä s-postiini ja renkaat lähtivät tiistaina sovittuun asennuspaikkaan, Miekka Oy Car serviceen Vantaalle. Renkaat saapuivat ​​torstaina huoltamolle​ ja huoltomies soittelikin asennuksen perään kysellen. Onnistuinpa saamaan vielä peruutusajan ​perjantaille renkaiden vaihtoon. Renkaiden asennus lopulta kuitenkin pääsi hieman venähtämään paikanpäällä, mutta palvelu oli hyvää ja minulla ei ollut kiire, joten kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen lopputulokseen. 

Maanantaina tilatut renkaat olivat perjantaina alla – voisi sanoa että tämän ja aiempien kokemuksien perusteella tilaan kyllä täältä uudestaan.

​Säästääkö täältä tilaamalla?

​4kpl Michelin Pilot Sport 3-renkaita tuli maksamaan posteineen 620 euroa. Toisiksi halvin nettikauppa, renkaatvaihtoon.com tarjosi samoille renkaille 655 euroa posteineen. Pääkaupunkiseudulla Vianorin kautta tilattuna nuo renkaat olisivat maksaneet asennuksen kanssa halvimmillaan ​​790 euroa.

Maksoin ​itse asentamalla renkaista ​620 euroa, joten säästöä tuli huoltamoon verrattuna reilusti:

​​790-620e = ​170e

​Säästöä olisi tullut, vaikka olisinkin vienyt renkaat lähihuoltamolle asennutettavaksi.​​​ Tosin kun halvemmissa renkaissa kun huomioidaan asennukset, voi olla ettei säästöä juurikaan tule.

​Huom! Tuotesivu näyttää suurimpien kilpailijoiden hinnat, mutta varmista hinta kilpailijoiden sivulta. Kaikki hinnat kun eivät pidä täysin paikkaansa. Suurimmassa osassa tuotteita hinta on kuitenkin kohdillaan.​​​

​Maksutavat

​Tilauksen maksaminen on 1001-renkaiden verkkokaupassa on luotettavaa. ​Maksujärjestelmä tukee seuraavia maksukortteja: Visa, MasterCard, EuroCard, Carte-Bleue, Carte Electron ja E-Carte-Bleue.

Turvallisuuden puolesta kiitosta saa käytössä oleva 3D-secure ​varmennus, joka varmistaa oikean kortinhaltijan.

​Toimitusaika

​​Toimitusajaksi luvataan 24H-72H+, riippuen tuotteesta. Jokaise​n tuottee​n tuotekohtainen toimitusaika on nähtävissä tuotesivulta tai ostoskorista. ​

Toimituskulut ovat ilmaiset ja sisältyvät hintaan.

Toimitusajat ovat ​omasta kokemuksestani pitäneet hyvin kutinsa, pisimmillään renkaiden toimitus on kestänyt 5 arkipv. ​​​​

​Renkaiden asennus

​Renkaiden asennus onnistuu helpoiten kun tilaat renkaat suoraan yhteistyötä tekevään huoltoliikkeeseen. Katso sinulle sopivin huoltamo (kannattaa myös vertailla asennushintoja). Valitse toimitustavaksi listasta löytyvä huoltoasema johon renkaat toimitetaan. Renkaiden saavuttua huoltamolle sinulle soitetaan huoltamon toimesta jolloin voit sopia ajan renkaiden vaihtoon.

​Kolme kertaa rengastilausta 1001 renkailta tehneenä on uudet renkaat olleet alla noin viikon kuluessa tilauspäivästä.

Voit myös tilata renkaat kotiosoitteeseesi ja käydä vaihdattamassa renkaat lähimmällä huoltoasemallasi.

​Alennuskoodit

​Tulossa…

​Yhteenveto – Arviointi palvelusta

​Kaikenkaikkiaan omien ja käyttäjien kokemusten perusteella kyseessä on varsin luotettava nettikauppa. Renkaat ovat aina tulleet perille suurinpiirtein luvattujen aikojen puitteissa, eikä tilausten kanssa ole ollut mitään suurempia sähläämisiä. Asiakaspalvelu on pelittänyt myös moitteettomasti, silloin kun sitä on tarvinut.

​Säästöä tulee etenkin kalliimmissa ja harvinaisemmissa rengasmalleissa. Jos aikeissasi on ostaa edulliset renkaat, voi säästöä tulla vain parin kympin verran, kun huomioidaan renkaiden vanteille laitot ja asennukset. Jos hintaeroa on vain muutama kymppi niin ​kannattaa tilata ​renkaat suoraan asennuksineen lähihuoltamolta.​ Yleistämällä voisi sanoa että, mitä kalliimpia osia olet ostamassa sitä enemmän ​teet säästöä netistä tilaamalla. 

  • ​Edullinen
  • ​Nopea ja varma toimitus
  • ​Hyvä asiakaspalvelu
  • ​Lupaa ​markkinoiden halvin, mutta kannattaa tarkistaa hinta kilpailijoilta

​Renkaatjavanteet.com 4.0/5.0

 

​Oletko tilannut 1001renkailta? Kerro kokemuksesi alla!

Share

Tweet

​Katso myös

​Rengaskoot ja niille sopivat vanneleveydet

Auton rengaskoot