Talvirenkaat

​Renkaatjavanteet.com-sivustolta löydät parhaat tarjoukset renkaisiin ja vanteisiin useilta eri jälleenmyyjiltä. Rengaskohtaiselta sivulta löydät renkaan ominaisuudet, testitulokset ja parhaat hinnat jälleenmyyjineen.


2018 Myydyimmät nastarenkaat

​Continental IceContact 2 - Huippusuorituskykyinen

​​Talven myydyimpiä nastarenkaita, eikä suotta! Continentalin IceContact-sarjan uudistunut malli IceContact 2 on niittänyt mainetta niin ulkomaisissa kuin kotimaisissakin rengastesteissä. Kaikin puolin tasapainoinen nastarengas. Tekniikan maailman 2018-vuoden talvirengastestin testivoittaja.

​Hankook Winter iPike RS2 - Suorituskykyä hyvään hintaan

​Hankookin Winter iPike RS2 on hintalaatusuhteeltaan erinomainen nastarengas. Todella hyvä pito sekä ajettavuus lumella ja jäällä. Useissa ​eurooppalaisissa rengastesteissä menestynyt.

​Nexen Winguard WinSpike WH62 - Hyvä hintalaatusuhde

​Nexenin Winguard WinSpike WH62 on hieman edullisemman luokan nastarengas. Hinnasta huolimattaan WinSpike WH62 säilyttää kohtalaisen hyvät ajo-ominaisuudet niin talvisilla keleillä kuin kuivalla asfaltillakin.

2018 Myydyimmät ​kitkarenkaat

​Pirelli Ice Zero FR - Huippusuorituskykyinen kitkarengas

​Parasta suorituskykyä ajatellen suunniteltu kitkarengas. Erinomainen pito sekä jäällä että lumella. Helppo ajettavuus, ohjautuu luontevasti. Hiljainen rengas ja alhainen vierinvastus. TM-talvirengasvertailun 2. sija.​

​​Michelin X-Ice XI3 - Huippusuorituskykyinen kitkarengas

​Tasapainoinen kitkarengas, hyvillä talviajo-ominaisuuksilla. Hyvä sivuttais- ja pitkittäispito sekä jäällä että lumella. Vakaa ja helppo ohjattavuus. ​Rauhallinen käytös kuivalla asfaltilla. Hieman uraherkkä, mutta hiljainen rengas. Taloudellinen.

​​Bridgestone Blizzak WS80 - Erinomainen kitkarengas, "jokapaikan höylä"

​​Yksi tämän talven parhaista kitkarenkaista ja huolellinen suunnittelutyö näkyykin ​Blizzak WS80:sen menesty​misessä useissa rengastesteissä. Loistavat talviajo-ominaisuudet. Hyvä jarrutuspito  kuivalla. Kohtalaiset ajo-ominaisuudet märällä asfaltilla. Hiljainen, mutta uraherkkä.

​Renkaat merkeittäin